You are currently viewing Silverfort v4.3 Duyurusu

Silverfort v4.3 Duyurusu

  • Post category:Duyurular

Yeni Gösterge Paneli 

Silverfort 4.3 sürümünü duyurdu. Aylarca süren planlama, geliştirme ve tasarımın ardından yeni pano tasarımı, resmi olarak kullanıma sunuldu. Gösterge paneli artık Silverfort’un kazandırdıklarını daha iyi temsil eden, daha yumuşak ve daha şık bir his veriyor: 

Silverfort’un, ayrıcalıklı kullanıcılar ve servis hesapları dahil, her türden kullanıcıyı nasıl izlediğini ve koruduğunu görsel olarak vurgulayarak Silverfort’un birleşik kimlik koruması vizyonunu gösteriyor.

• Bir kullanıcının AD, Azure AD, Okta, Ping ve daha fazlası gibi çeşitli farklı kimlik sağlayıcılarından gelen kimlik doğrulama isteğinin yolculuğunu gösteriyor.

• Silverfort -politika ve risk faktörlerine dayalı olarak- bir erişim isteğine güvenilip güvenilmeyeceğini, güvenilmeyen kimlik doğrulamanın doğrulanıp doğrulanmayacağını veya engellenip engellenmeyeceğini belirler.

Risk Değerlendirme Raporu

 Artık platformdaki “Insights” sayfasından kolayca bir risk değerlendirme raporu oluşturabilir ve indirebilirsiniz. 

Bu rapor, Silverfort tarafından keşfedilen, ortamlarınızdaki farklı kimlik risklerine ilişkin değerli bilgiler sağlamakta. Örneğin rapor, yalnızca Silverfort’un koruduğu saldırı yüzeylerini, Silverfort’un ağınızdaki kullanıcılar için algıladığı risk düzeylerini ve hangi risk göstergelerinin algılandığının bir özetini gösterir. Rapor, kullanıcıların rapordaki bilgileri düzenlemesine veya çıkarmasına ve Silverfort ile yaptığınız çalışmaları paylaşmanıza olanak sağlamak için PowerPoint formatında sunulur. 

Coğrafi Konum Tabanlı Politikalar ve Risk Insights Özelliği

Silverfort risk motoru sürekli olarak güncellenmektedir ve artık kullanıcılar kimlik doğrulama ilkeleri için coğrafi konum bilgilerini uygulayabiliyor. Bu özellik, Windows oturum açma istekleri için Azure AD, Okta ve Silverfort’a yapılan erişim isteklerine yönelik risk değerlendirmesinin bir parçasıdır. Bu yetenek, son kullanıcılarınızın coğrafi konumuna dayalı olarak statik ve risk tabanlı politikalar oluşturmanıza olanak tanır. Ek olarak bu, Silverfort’un risk motorunun IP itibarı ve coğrafi konum verilerini kullanıcının risk puanına dahil etmesine olanak tanır.

Kurulum Sihirbazı ve Yeni Ayarlar

Silverfort çözümünü yapılandırmayı basitleştirmek ve iyileştirmek için ayarlar sayfası güncellendi. Ayarlar sayfası, Silverfort platformunuzun ayarlarını kolayca yapılandırmanıza ve özelleştirmenize izin verecek şekilde yeniden tasarlandı. Ayrıca, aradığınız ayar seçeneklerini bulmanızı sağlayan hızlı bir arama seçeneği de sayfaya eklendi. 

Silverfort çözümünü ilk kez kullanacaklar için, kullanıcılarına kendi ortamlarında Silverfort platformunun ilk yapılandırma sürecinde rehberlik edecek bir kurulum ve yapılandırma sihirbazı da eklenerek kurulum süreci daha kolay hale getirildi.